Montagewerkzaamheden Amstelveen

Benader ons installatiebedrijf vanuit Amstelveen

Wenst u in Amstelveen de vakkundige hulp van een montagebedrijf bij reparaties en onderhoud? Roka Montagewerkzaamheden staat voor u klaar. U kunt bij ons terecht wanneer u kozijnen wilt laten vervangen of reparaties wenst uit te laten voeren. Tevens kunt u ons benaderen voor nieuwe buiten- en binnen zonwering, horren, tuinhuisjes en kunststof kozijnen. Ons klussenbedrijf kan u overal mee helpen. Neem voor meer informatie contact met ons op of lees verder over de aanpak van ons installatiebedrijf. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken om de kozijnen te laten vervangen of zonwering te laten plaatsen in Amstelveen.

Wat wij doen als installatiebedrijf

Wanneer u een vakman zoekt om een nieuwe zonwering te plaatsen in Amstelveen, zit u bij ons installatiebedrijf helemaal goed. Wij helpen zowel bedrijven, particulieren als instellingen aan een zonwering met een uitstekende kwaliteit. De zonweringen die wij verkopen (voornamelijk van het merk Allround) houden de warmte buiten tijdens de zonnige dagen. Ons montagebedrijf staat ook voor u klaar wanneer u uw oude kozijnen wilt vervangen. Wij leveren nieuwe kozijnen (voornamelijk van het merk Gealan) waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Ons klussenbedrijf voor maatwerk in Amstelveen

Naast het plaatsen van een zonwering of het vervangen van kozijnen, doen wij als installatiebedrijf nog veel meer voor u. Ons klussenbedrijf is namelijk ook in te schakelen bij grote klussen zoals renovaties in Amstelveen. Bij onze klussen vinden wij als montagebedrijf maatwerk heel belangrijk. Wij proberen al onze diensten op maat te realiseren door goed naar uw wensen en behoeftes te luisteren. Wanneer u een afspraak met ons maakt, komt onze vakman zo snel mogelijk bij u langs om alles nauwkeurig op te meten en advies te geven. Op deze manier kunnen wij het product leveren en installeren dat het beste aansluit bij uw wensen.

Amstelveen

Kies voor de voordelen van ons montagebedrijf

Kiest u voor ons montagebedrijf? Dan geniet u van vele voordelen. Wij onderscheiden ons doordat wij:

  • Al meer dan 25 jaar actief in het vak zijn
  • Netjes, nauwkeurig en uiterst zorgvuldig te werk gaan
  • Een snelle en flexibele aanpak hebben
  • Een totaalpakket van levering, installatie en onderhoud bieden
  • Een ruime vakkennis hebben

Wilt u ook ons klussenbedrijf inschakelen? Neem dan snel contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Bel of mail ons installatiebedrijf vanuit Amstelveen

Wilt u in Amstelveen ons installatiebedrijf inschakelen om kozijnen te laten vervangen of een zonwering te plaatsen? Of wenst u ons klussenbedrijf te benaderen voor een grote klus zoals een renovatie? Bel ons dan direct via 06-39215561. Mailen kan naar info@rokamontage.nl. Wij willen u als montagebedrijf graag helpen met onze diensten in Amstelveen!

BEL ONS